Mobil Vägglampa Svart Större

Mobil Vägglampa Svart

22-380

Ny

1 299 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Mobil Vägglampa Svart  

Lampan är designad av Monika Mulder som med en stilren och unik design hämtat inspiration från New York och Brooklyn Bridge. Lampan är gjord av metall med en matt, svart finish kombinerat med en vacker opalvit glaskupa. 

Lampan som sprider ett vackert och behagligt ljus i rummet och är minst sagt en riktig ögonfångare! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd15 cm
Höjd45 cm
Djup11 cm
MonteringSkruvas upp
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 20W
Sladdlängd3 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelG9
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningStickkontakt för vägguttag
Färg på sladdSvart

Pholc

Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. Som del av varumärket finns även systervarumärket Care of BKRD. Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / Care of BKRD's sortiment hittar du exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.