Garda Vägglampa Antik/Vit Större

Garda Vägglampa Antik/Vit

22-287

Ny

745 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Snygga Garda från välkända Markslöjd är en unik och häftig design med en lutande antikmässings arm i metall med en vit textilskärm. Går utmärkt att placera bredvid sängen eller varför inte placera Garda bredvid favoritfåtöljen. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter20 cm (skärm)
Djup32 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgAntik/Vit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE27
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Silver

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.