Mer information

Snygga Wall är en funktionell vägglampa, från Lighting by Havsö. Här får du lampa och vägghylla i ett! Perfekt intill sängen eller i hallen, där du både vill ha en dekorationsbelysning och en avlastningsyta till exempelvis nycklar och mobilen. Komplettera med en dekorativ ljuskälla i lite större format för bästa resultat.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd32 cm
Höjd20 cm
Djup14 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,8 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Vit

Lighting by Havsö

Lighting by Havsö är ett varumärke som är del av Bergsala SDA koncernen. I vårt sortiment från Lighting by Havsö hittar du prisvärda och moderna bordslampor och taklampor som inte bara lyser upp ditt hem, utan även blir en stilren inredningsdetalj som passar i varje hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.