Bloomsbury Vägglampa Antik/Vit Större

Bloomsbury Vägglampa Antik/Vit

22-094

Ny

479 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bloomsbury vägglampa är en vägglampa i härlig antikstil, från Markslöjd. Med fäste i antikfärgad metall med vackra detaljer kombinerat med en vit textilskärm är Bloomsbury redan en modern klassiker! Textilskärmen släpper genom ett behagligt ljusflöde och hjälper dig att skapa en mysig stämning i ditt hem, oavsett vilket rum du placerar den i. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd17 cm
Höjd32 cm
Djup27 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgAntik
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Brun

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.