Enola_B Vägglampa Upp/Nedljus Större

Enola_B Vägglampa Upp/Nedljus Mässing

21-769

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Enola_B Vägglampa Upp/Nedljus Mässing

Strilren och diskret vägglampa, från SLV BellaLite, i mässingsfärgad aluminium. Enola_B vägglampa har vacker ljusspridning både uppåt och neråt och passar utmärkt som dekorationsbelysning i en långsmal hall, i en trappa eller i vardagsrummet.

Ljuskällor säljes separat, till denna vägglampa behöver du två stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Höjd22 cm
Djup8,5 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)2xMax 50W
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation

SLV by Bellalite

Bellalite erbjuder lampor och belysning för offentlig miljö och privata hem. I vårt stora sortiment från Bellalite hittar du allt från skensystem (både 1-fas och 3-fas), taklampor och bordslampor till utomhusbelysning. Designen är alltid modern och stilren med utförande av högsta kvalitet. Som del av varumärket Bellalite finns även Big Black som erbjuder proffsbelysning till scen så som teater, event och show. Saknar du något i vårt sortiment så tveka inte kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.