Ooze 15 Vägglampa Svart Större

Ooze 15 Vägglampa Svart

20-265

Ny

999 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Ooze 15 Vägglampa Svart

Ooze 15 vägglampa från välkända Care of BKRD (del av svenska varumärket Pholc) är en effektfull vägglampa i stilren, industriell design. När du har lampan tänd sprids ljuset genom de många hål på lampans front och sidor vilket avger en fantastisk ljusspridning! När lampan är släkt blir den en fräck inredningsdetalj på din vägg. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter15 cm
Djup8 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd1,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelG9
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.