Willow Väggstativ Dubbel Större

Willow Väggstativ Dubbel

Ny

1 249 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Willow Väggstativ Dubbel

Fräcka väggstativet Willow från VITA COPENHAGEN är ett väggstativ i svart- eller vitlackerad metall som enkelt förvandlar din lampskärm från VITA till en snygg vägglampa.

Willow väggstativ dubbel har plats för två skärmar och 1,5 meter sladd med strömbrytare och stickkontakt till varje arm.

Kombinera med valfria skärmar från VITA COPENHAGEN och få en unik vägglampa till ditt hem! Se alla skärmar här.

Priset inkluderar endast väggstativ, ljuskällor och skärmar säljes separat. 

Specifikationer

Höjd1,23 m
Djup40-77,7 cm
MonteringSkruvas upp
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)2 x Max 15W LED
Sladdlängd2 x 1,5 m
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.