Kampanj! Corse Vägglampa Guld Större

Corse Vägglampa Guld

16-739

Ny

956 kr

inkl moms

1 195 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Corse Vägglampa Guld        

Corse vägglampa, från välkända Markslöjd, är en härlig vägglampa som sprider en inbjudande och varm känsla i rummet. Corse har stomme i guldfärgad metall, detaljer i svart och skärm i vit textil. Denna vägglampa levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd30cm
Höjd39cm
Djup56 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgGuld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.