Nora Akrylbelagt tyg Metervara Rosa 140cm
Nora Akrylbelagt tyg Metervara Rosa 140cm

Nora Akrylbelagt tyg Metervara Rosa 140cm

rating Inga omdömen
52-037

429 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Metervara i linnetyg med belagd yta. Tyget ser ut som ett vanligt linnetyg med naturlig struktur och rustik känsla men tack vare akrylatbehandlingen på tygets yta så är det lätt att torka av. Akrylatbehandling är ett bra alternativ till vaxduk som ofta innehåller PVC. Akrylatbehandlingen gör det lättskött och avtorkningsbart vilket gör att det passar bra i kök och uterum. Tygets bredd är 140cm. OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. Torkas av med fuktig trasa.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Akrylbelagt tyg
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Ljusrosa
Färgkategori
Rosa
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Sverige
Vikt per m2
245 g/m2