Kampanj! Firework Outdoor Svart Multifärgad Större

Firework Outdoor Svart Multifärgad

23-709

Ny

Rabatten slutar om:

287 kr

inkl moms

359 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Härlig utomhusdekoration med spröt i svart, från Star Trading. När alla spröt är fullt utvecklade påminner de om fyrverkerier och därför har den fått sitt namn Firework. Denna utomhusdekoration har 1 styck spjut med 5 meters anslutningskabel, och små fina LED-lampor som lyser i olika färger.

Ge din uteplats det där lilla extra! Höj mysfaktorn i din utemiljö och få samma härliga känsla inne som ute och placera denna vackra utomhusdekoration, i rabatten, längst gångstingen eller varför inte i grupp ståendes på gräsmattan.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)36 cm
Höjd (cm)110 cm
Djup (cm)36 cm
Sladdlängd (m)5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)2,4W
Spänning (Volt)230V AC
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
SockelEj utbytbar
FärgtemperaturMulti
Livslängd10000 h
Avstånd mellan lampor5 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.