Förlängningskabel Trassel 10 m Större

Förlängningskabel Trassel 10 m

22-407

Ny

59 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

10 meter lång förlängningskabel till Trassel dekorationsboll från Star Trading. Perfekt om du har högt i tak och vill hänga kloten eller om du ska placera de utomhus och behöver förlänga sladden för att nå närmsta uttag. Komplett med snabbkoppling för enkel installation. Priset inkluderar endast kabel. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)1000 cm
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.