Firework Hängande Guld 84cm
Firework Hängande Guld 84cm
Firework Hängande Guld 84cm
  • Firework Hängande Guld 84cm
  • Firework Hängande Guld 84cm

Firework Hängande Guld 84cm

rating Inga omdömen
22-261

995 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Härlig dekorationsboll med spröt i guld, från välkända Konstsmide. När alla spröt är fullt utvecklade har bollen en diameter på hela 84 cm. Denna vackra dekoration har totalt 280 stycken, små fina LED-lampor som lyser i ett mysigt, varmvitt ljussken. 24 av ljuskällorna blinkar i ett förinställt program och övriga 256 är statiska och lyser i ett fast sken, vilket avger en riktigt effektfull ljusbild! 

Låt Firework hänga från ett träd i trädgården, dekorera uterummet eller varför inte placera den inomhus och få en härlig inredningsdetalj i ditt hem eller trädgård! Med sin IP44-klassning är den väl anpassade för utomhusbruk och levereras komplett till dig med en fem meter lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Diameter (cm)
84 cm
Höjd (cm)
55 cm
Sladdlängd (m)
5 m
Spänning (Volt)
230V AC / 24V (Transformator medföljer)
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Guld
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall/Plast