Kampanj! Firework Hängande Vit 40cm Större

Firework Hängande Vit 40cm

22-258

Ny

321 kr

inkl moms

459 kr

-30%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Härlig dekorationsboll med spröt i vitt, från välkända Konstsmide. När alla spröt är fullt utvecklade har bollen en diameter på 40 cm. Denna vackra dekoration har 120 stycken, små fina LED-lampor som lyser i ett mysigt, varmvitt ljussken. Låt Firework hänga från ett träd i trädgården, dekorera uterummet eller varför inte placera den inomhus och få en härlig inredningsdetalj i ditt hem eller trädgård! 

Med sin IP44-klassning är den väl anpassade för utomhusbruk och levereras komplett till dig med en fem meter lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag. Denna modell lyser endast i ett fast sken (inte blinkande).

Specifikationer

Diameter (cm)40 cm
Höjd (cm)31 cm
Sladdlängd (m)5 m
Spänning (Volt)230V AC / 36V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall/Plast

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.