Väldigt dekorativ ballong med 30st inbyggda färgade LED-lampor. Både ballongen och "snöret" lyser i häftiga partyfärger.

Ballon gör sig lika bra inom- som utomhus och har inbyggd timer som gör att den tänds automatiskt på inställd tid och sedan lyser i 6h.

Drivs med 3st AA-batterier. Dessa ingår ej men finns under köp till.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
32 cm
Höjd (cm)
55 cm
Sladdlängd (m)
1,9 m
Effekt (Watt)
0,05W
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Ljuskälla
Inbyggd LED
Livslängd
7000 h
Batterityp
AA
Batteritid
100 h
Timer
Ja