Twilight RGB Sten 33cm

rating Inga omdömen
21-228

995 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Dekorativ utomhusdekoration med fjärrkontroll. Välj mellan skiftande färger eller ett fast ljus på en färg. Både uppladdningsbara batterier och transformator medföljer.

För att ladda batterierna använder man transformatorn. När batterierna är fulladdade lyser produkten upp till 8 timmar. Det går även bra att alltid ha transformatorn ansluten för kontinuerlig drift.

Passar perfekt för att skapa liv vid poolen, på trädäcket eller i paviljongen.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
33 cm
Höjd (cm)
18 cm
Djup (cm)
25 cm
Sladdlängd (m)
5 m
Effekt (Watt)
2W
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast
Dimbar
Ja
Livslängd
7000 h
Batteritid
8 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!