Twilight RGB Sten 33cm Större

Twilight RGB Sten 33cm

21-228

Ny

995 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Dekorativ utomhusdekoration med fjärrkontroll. Välj mellan skiftande färger eller ett fast ljus på en färg. Både uppladdningsbara batterier och transformator medföljer.

För att ladda batterierna använder man transformatorn. När batterierna är fulladdade lyser produkten upp till 8 timmar. Det går även bra att alltid ha transformatorn ansluten för kontinuerlig drift.

Passar perfekt för att skapa liv vid poolen, på trädäcket eller i paviljongen.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)33 cm
Höjd (cm)18 cm
Djup (cm)25 cm
Sladdlängd (m)5 m
Effekt (Watt)2W
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
MaterialPlast
DimbarJa
Livslängd7000 h
Batteritid8 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.