Kampanj! Firework Hängande LED Chaser 60cm Större

Firework Hängande LED Chaser 60cm

Ny

258 kr

inkl moms

369 kr

-30%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Hängande dekoration med 120 st varmvita LED-Ljuskällor som ser precis ut som fyrverkeri. En extra liten detalj till jul för att skapa en riktigt mysig stämning. Denna produkt har en chaser funktion vilket innebär att där är olika blinkande lägen man kan ställa in.

Programknappen sitter på kabeln på en liten dosa. Välj mellan 5 olika program för att hitta det sken som passar dig! 

För både inomhusbruk och utomhusbruk. Transformator medföljer.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)60 cm
Höjd (cm)55 cm
Djup (cm)60 cm
Sladdlängd (m)5 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)0,064W
Spänning (Volt)230V AC
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
SockelEj utbytbar
Livslängd7000 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.