Spirit Bordslampa 21,5cm Warm Gray
  • −20%
Spirit Bordslampa 21,5cm Warm Gray

Spirit Uppladdningsbar Bordslampa 21,5cm Warm Gray

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
53-461

1 279 kr 1 599 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Diameter (cm)
22 cm
Höjd (cm)
35 cm
Ljusflöde (Lumen)
236 lm
Garanti
2 år
Material
Matt Rostfritt Stål/Plast
Färgtemperatur
2700K
Livslängd
20000 h

Spirit bordslampa från Blomus är designad av Flöz. Med sitt inbyggda LED ljus på 236 lumen och en färgtemperatur på 2700K sätter denna bordslampa stämningen varsomhelst och närsomhelst! Ljuset kan regleras i två olika ljusnivåer så att du kan skapa precis den stämning du vill ha. Bordslampan laddas enkelt med en USB-kabel.

Spirit bordslampa är av satinerad plast som ger ett skönt, glittrande ljus fulländas med en ring av matt rostfritt stål och den färgade basen i färgen Warm Gray. Bordslampan är IP44 vilket gör den anpassad för utomhusbruk.

Brinntid: 6-12h

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Diameter (cm)
22 cm
Höjd (cm)
35 cm
Ljusflöde (Lumen)
236 lm
Garanti
2 år
Material
Matt Rostfritt Stål/Plast
Färgtemperatur
2700K
Livslängd
20000 h