Ani Batteridriven Lampa 49cm Svart
Ani Batteridriven Lampa 49cm Svart

Ani Uppladdningsbar Bordslampa 49cm Svart

rating Inga omdömen
52-709

2 199 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Ani är en uppladdningsbar lampa i modern, stilren design från varumärket Blomus. Denna lampa är gjord i pulverlackerad aluminium och du väljer själv om du vill ha den ståendes på ett bord eller hängandes.

Då den drivs på uppladdningsbart batteri är det en perfekt lampa som funkar lika bra i båten och husvagnen som i ett fönster där du inte har tillgång till eluttag. Du laddar enkelt upp lampan med medföljande USB-kabel. När batteriet är fulladdat lyser LED-lampan upp till 16 timmar.

Tänder och släcker gör du genom att röra vid lampskärmen. Du kan även justera ljusstyrkan i 2 olika lägen för att få ett lagom starkt ljus.

Denna batteridrivna lampa har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. En uppladdningsbar lampa som du kommer ha glädje av i många år framöver!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Diameter (cm)
34 cm
Höjd (cm)
49 cm
Garanti
2 år
Material
Pulverlackerad aluminium