Asbol Vägglampa LED 2x5W IP44, Svart
Asbol Vägglampa LED 2x5W IP44, Svart

Asbol Vägglampa LED 2x5W IP44, Svart

rating Inga omdömen
25-708

649 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 7-14 dagar

Liknande produkter

Asbol är en diskret vägglampa, från danska Nordlux, i svartlackerad aluminium. Med sin IP44-klassning är den väl anpassad för utomhusbruk men fungerar precis lika bra som väggbelysning inomhus.

Med sitt djup på endast 9,5 cm bygger den lite från väggen, vilket gör att den passar lika bra på väggen i en trappa som på fasaden utanför ytterdörren. Du monterar Asbol genom att skruva medföljande väggfäste direkt mot underlaget och lampan ansluts med fast installation bakifrån.

Denna vägglampa har två inbyggda ljuskällor i LED, en som lyser uppåt och en som lyser nedåt. Varje ljuskälla är på 5W LED och avger en ljusstyrka på 370 lumen styck. Med sin färgtemperatur på 3000K får du ett snyggt, vitt ljussken. 

Asbol vägglampa har inte bara tidlös design, den har även utförande i högsta kvalitet! Därför ger Nordlux dig hela 5 års garanti på armaturens inbyggda ljuskällor i LED. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Längd/Bredd (cm)
7 cm
Höjd (cm)
15 cm
Djup (cm)
9,5 cm
Effekt (Watt)
2X5W
Ljusflöde (Lumen)
370 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A+
Kapslingsklass
IP44
Garanti
5 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Aluminium/Glas
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
3000K
Livslängd
15000 h
Färgåtergivning
80Ra
Spridningsvinkel
97°
Glaskolv
Klar
Isolationsklass
Klass I (Kräver jord)
Parallellkoppling
Ja (2 kabelingångar)