Diskreta vägglampan Arn, från välkända Nordlux, är en perfekt vägglampa att placera på fasaden, på en mur eller längs uppfarten. Med sin IP44-klassning är den väl anpassad för att placeras utomhus.

Denna modell av Arn är gjord i vitlackerad aluminium och avger en snygg ljuseffekt uppåt och nedåt. Monteras genom att medföljande väggfäste skruvas direkt mot underlaget, armaturen fästes sedan i fästet. Ansluts med fast installation bakifrån. 

Ljuskällor säljes separat, till denna vägglampa behöver du 2 stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Längd/Bredd (cm)
10,5 cm
Höjd (cm)
22,5 cm
Djup (cm)
11 cm
Effekt (Watt)
Max 2X28W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP44
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium/Plast
Sockel
GU10
Glaskolv
Klar
Isolationsklass
Klass I (Kräver jord)
Parallellkoppling
Ja (2 kabelingångar)