Fredrik I Vägglampa GU10 Aluminium IP44
Fredrik I Vägglampa GU10 Aluminium IP44

Fredrik I Vägglampa GU10 Aluminium IP44

rating Inga omdömen
55-132

329 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar

Liknande produkter

Diameter (cm)
6 cm
Längd/Bredd (cm)
6 cm
Höjd (cm)
15 cm
Djup (cm)
9,5 cm
Sockel
GU10
Kapslingsklass
IP44
Garanti
2 år
Produktfärg
Borstat Stål
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium
Vidarekoppling
Ja (2 kabelingångar)

Fredrik I vägglampa från Llit är en smal cylinderformad vägglampa som ger ett stilrent intryck och den transparanta ringen på nedre delen av armaturen gör att Fredrik I vägglampa sprider ett behagligt ljus. Fredrik I vägglampa är utrustad med en GU10-sockel så att du själv får möjlighet att välja vilken ljusstyrka och färgtemperatur du vill ha.

Med sin IP44-klassning är Fredrik vägglampa oavsett väder alltid redo för att vara ditt ljus i mörkret. Vägglampan har två kabelingångar för enkel vidarekoppling.

Ljuskälla köpes separat, se passande förslag under "Tillbehör".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Llitt

Hos Llitt finner du ett brett utbud av stilrena downlights där vi fokuserat på att ta fram ett sortiment av produkter som täcker dina behov.

Oavsett om du ska renovera badrum, kök, altan eller byta ut en gammal halogen-lampa mot ett mer energisnålt alternativ så har vi det som behövs. Med produkter i sortimentet med funktioner så som Dim-To-Warm, ställbar färgtemperatur på ljuset och möjlighet att montera direkt i isolering blir användningsområdena många, oavsett om du söker ett varmt eller kallt spotlightsken. Vi har även sett till att alla våra downlights är IP44/IP65-klassade för att göra det så enkelt som möjligt att kunna hitta den downlight som passar just dig och dina behov.

Vi har även valt att ta fram ett noga utvalt utbud av energieffektiv utomhusbelysning där du själv väljer ljuskälla för att det ska finnas något som passar just dig. Vi har allt från lite mindre väggarmaturer för entrén till ståtliga pollare med den gemensamma nämnaren att du alltid ska komma hem till ett behagligt ljussken. Här finner du utomhusarmaturer med både E27 och GU10 som ljuskälla i en mängd varianter och färger för att du ska kunna välja det som passar just dig. Vi vill att ditt hem ska kännas inbjudande och vi tror stenhårt på att det börjar med rätt belysning.

I vår serie med trädgårdsbelysning har vi valt att fokusera på lite mindre armaturer som gör stor skillnad på slutresultatet. Med noga utvalda tillbehör i form av extension-kablar eller en smartbox för dig som vill koppla upp även trädgårdsbelysningen mot ditt smarta hem har vi sett till att vi erbjuder det klassiska men även kollar framåt och nyttjar den teknik som finns idag. I denna serie ges du möjligheten att använda dig av modern teknik men behåller friheten med att kunna välja själv. Med bra materialval och höga IP-klassningar vill vi ge dig produkter som tåls att användas men varit noga med att inte tumma på designen utan kunna erbjuda ett stilrent och snyggt intryck.

Diameter (cm)
6 cm
Längd/Bredd (cm)
6 cm
Höjd (cm)
15 cm
Djup (cm)
9,5 cm
Sockel
GU10
Kapslingsklass
IP44
Garanti
2 år
Produktfärg
Borstat Stål
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium
Vidarekoppling
Ja (2 kabelingångar)