Tin vägglampa, från danska Nordlux, har inbyggd rörelsesensor och avger ett ljussken nedåt. En perfekt vägglampa att placera längs en mur, vid uppfarten eller på fasaden vid ytterdörren. 

Denna modell av Tin har en snygg finish i aluminium och avger en indirekt ljuseffekt nedåt mot väggen. Rörelsesensorn känner av rörelser inom 8 meter och lyser i 5 minuter från det att den känt av sista rörelse. Vägglampan ansluts med fast installation bakifrån. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Diameter (cm)
7,5 cm
Höjd (cm)
16 cm
Effekt (Watt)
Max 35W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP54
Garanti
2 år
Produktfärg
Aluminium
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
GU10
Glaskolv
Klar
Sensor
Rörelsesensor
Isolationsklass
Klass I (Kräver jord)
Parallellkoppling
Ja (2 kabelingångar)