Rollo Golvlampa Svart

rating Inga omdömen
24-175

5 699 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Moderna golvlampan Rollo, är designad av Joakim Fihn för varumärket Belid. Detta är en funktionell golvlampa med riktbar up-light, i modern industriell design. 

Denna golvlampa är höj- och sänkbar (min 1,38 m och max 1,96 m) så att du kan anpassa höjden efter behov och den minimalistiska designen gör att Rollo golvlampa har en självklar plats i det moderna, stilsäkra hemmet! Denna modell är gjord svart metall med detaljer i krom.

Rollo har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Med en ljusstyrka på hela 2000 lumen (21W) avger den ett starkt ljus, som du enkelt dimrar efter eget önskemål med dimmern som är placerad på sladden. 

Denna golvlampa är inte bara funktionell och snygg, den har också utförande av högsta kvalitet och därför ger Belid dig hela 5 års garanti på lampans inbyggda ljuskälla i LED.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
12 cm
Höjd (cm)
196 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
21W
Ljusflöde (Lumen)
2000 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på sladd
Energiklass
A++-A
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart/Krom
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K