Rollo Golvlampa Svart Större

Rollo Golvlampa Svart

24-175

Ny

5 699 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Moderna golvlampan Rollo, är designad av Joakim Fihn för varumärket Belid. Detta är en funktionell golvlampa med riktbar up-light, i modern industriell design. 

Denna golvlampa är höj- och sänkbar (min 1,38 m och max 1,96 m) så att du kan anpassa höjden efter behov och den minimalistiska designen gör att Rollo golvlampa har en självklar plats i det moderna, stilsäkra hemmet! Denna modell är gjord svart metall med detaljer i krom.

Rollo har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Med en ljusstyrka på hela 2000 lumen (21W) avger den ett starkt ljus, som du enkelt dimrar efter eget önskemål med dimmern som är placerad på sladden. 

Denna golvlampa är inte bara funktionell och snygg, den har också utförande av högsta kvalitet och därför ger Belid dig hela 5 års garanti på lampans inbyggda ljuskälla i LED.

Specifikationer

Diameter (cm)12 cm
Höjd (cm)196 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)21W
Ljusflöde (Lumen)2000 lm
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareDimmer på sladd
EnergiklassA++-A
Garanti5 år
ProduktfärgSvart/Krom
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
DimbarJa
Färgtemperatur3000K

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.