Uma Ullmatta Nougat 200x300cm
Uma Ullmatta Nougat 200x300cm
Uma Ullmatta Nougat 200x300cm
Uma Ullmatta Nougat 200x300cm
  • Uma Ullmatta Nougat 200x300cm
  • Uma Ullmatta Nougat 200x300cm
  • Uma Ullmatta Nougat 200x300cm

Uma Ullmatta Nougat 200x300cm

rating Inga omdömen
54-486

9 239 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Fina mattan Uma från Svanefors är en ull matta med lång lugg och tjocka flätade fransar och bomullsbotten. Skaka mattan regelbundet för att få bort damm eller smuts och vädra den då och då. Rengör eventuella fläckar med fuktig trasa eller lämna för fackmannamässig mattvätt. Ull har en naturlig smuts- och vattenavvisande förmåga och lämpar sig därför mycket bra som material i en matta. Mattan kan fälla ull till en början men är något som avtar med tiden och allt eftersom mattan används.

Tvättråd: Fackmannmässig mattvätt.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Lugg & ryamattor
Längd/Bredd (cm)
200 cm
Höjd (cm)
300 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Nougat
Färgkategori
Brun
Material
75% Ull, 25% Bomull
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Indien
Vikt per m2
2000 g/m2