Drivdon till 10W COB Större

Drivdon till 10W COB

13-431

Ny

129 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Detta drivdon ingår alltid vid köp av Teralite spotlights. Skulle ett drivdon gå sönder går det bra att byta ut mot detta.

Detta drivdon passar till vår spotlight Boston.

DRIVDON

Till TeraLites led downlights ingår det alltid en driver till var downlight. Det är en minidriver som endast kan driva en downlight, på den sitter en snabbkontakt som passar i armaturen. Drivern ska ligga löst bredvid ledlampan så den kommer alltså inte att bygga något extra. Fördelarna med detta, mot att ha en driver till många led downlights, är att man drar 230V fram till var armatur. Om en driver skulle gå i sönder slocknar endast den downlighten och inte hela taket.

TEKNISK INFO

  • Effekt: 10W COB

  • Specifikation: 25-42V DC 260mA

  • Dimbar: Ja

  • Starttid: Direkt

  • Material: Aluminium / ABS plast

  • Primär spänning: 180-240V AC (ca 10cm kabel)

Specifikationer

DimbarJa

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.