Artist Tavelbelysning LED 30cm Mässing Större

Artist Tavelbelysning LED 30cm Mässing

22-589

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Artist tavelbelysning, från välkända Texa Design, är gjord av mässingsfärgad metall med en matt finish. Denna tavelbelysning ger en mycket fin ljusspridning och belyser dina foton, bilder och konstverk fantastiskt fint.

Armaturen har väggfäste för enkel montering och är riktbar. Väggfästet har en hake som klarar av 5kg där du enkelt kan hänga en tavla om du önskar.

Artist tavelbelysning har inbyggd ljuskälla i LED som lyser i ett behagligt varmvitt ljussken och avger en ljusstryka på 600 lumen. Ljuskällan är i väldigt hög kvalitet och utsöndrar inte värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Sladdlängd (m)2,5 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)6 W
Ljusflöde (Lumen)600 lm
Spänning (Volt)230V AC / Transformator Medföljer
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgMässing
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
DimbarNej
Färgtemperatur2700K
VinklingsbarJa

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.