Kampanj! Picasso Tavelbelysning 47 cm Större

Picasso Tavelbelysning 47 cm

Ny

399 kr

inkl moms

499 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina tavellampan Picasso, från Aneta är ett perfekt tillval till din konst eller bilder som du tycker lite extra mycket om och som du vill ha ett garanterat fokus på. 

Picasso tavellampa finns i tre olika färger, välj mellan antik, krom eller mässing.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energi förbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)47 cm
Höjd (cm)26 cm
Sladdlängd (m)2,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)2x25W
StrömbrytareBrytare på sladd
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Picasso Tavelbelysning 47 cm
Sonja Birgitta N. - 2018/07/15Enkel snygg design , lätt att montera upp Passade perfekt till 120 cm bred tavla.Tips: att sladden vore ofärgad . I mitt fall döljs sladden av tavlan. Hälsningar: Birgitta
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.