Correct Takspotlight 5L Guld
Correct Takspotlight 5L Guld
Correct Takspotlight 5L Guld
  • Correct Takspotlight 5L Guld
  • Correct Takspotlight 5L Guld

Correct Takspotlight 30cm 5L Guld

rating Inga omdömen
33-186

1 229 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Fina Correct takspotlight från By Rydéns är en 5-lågig takspot i metall med riktbara huvud. Denna taklampa passar utmärkt i rum och utrymmen där du behöver belysa flera olika delar av rummet samtidigt då du enkelt riktar de 5 lamphuvudena i önskad riktning. 

Denna modell är gjord i guldlackerad metall med detaljer i blank krom. Du hänger Correct takspotlight enkelt direkt på takkrok.

Ljuskällor säljes separat, denna taklampa behöver 5 stycken LED-ljuskällor med GU10-sockel . Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Längd/Bredd (cm)
30 cm
Höjd (cm)
14,5 cm
Effekt (Watt)
Max 5x35W
Sockel
GU10
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Guld
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Isolationsklass
Klass I (Kräver jord)