Kampanj! Ray Takspotlight 1L Svart/Mässing Större

Ray Takspotlight 1L Svart/Mässing

21-128

Ny

Rabatten slutar om:

759 kr

inkl moms

949 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Ray 1L är en takspotlight där du får en fantastisk kombination av design och funktion! Lampan är designad av Sabina Grubbeson för svenska, välkända varumärket CARE OF BKRD och ingår i en serie där du hittar vägglampa, golvlampa,  och bordslampa.

Denna takspotlight är gjord av svartlackerad metall med vackra oxiderade (mörkare) mässingsdetaljer. Montering sker på takkrok och det riktbara lamphuvudet gör detta till en lampa som passar utmärkt till att belysa exempelvis en fotovägg, dina favorit tavlor eller en bokhylla.   

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)14 cm
Höjd (cm)37 cm
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Mässing
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.