Kampanj! Alpha Takspotlight 2L Större

Alpha Takspotlight 2L

Ny

Rabatten slutar om:

359 kr

inkl moms

449 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

I serien Alpha från Cottex hittar du funktionella armaturer i stilren design till ett riktigt bra pris!

Denna takspotlight är rak och har två riktbara ljuskällor. Detta gör att den är utmärkt att placera i taket framför en fotovägg eller om du har konstverk du vill belysa. Den passar även bra i mindre utrymmen så som klädkammare eller wc. Ska du belysa större rum eller utrymmen rekommenderar vi att du väljer en större modell i serien med fler ljuskällor. 

Ljuskällor säljes separat, till denna behöver du fem stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)40 cm
Höjd (cm)17 cm
Specialmått (cm)11 cm (bas)
Effekt (Watt)2xMax 50W
Spänning (Volt)230V AC
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.