Ellipse Takskärm 80cm Linne Vit
Ellipse Takskärm 80cm Linne Vit

Ellipse Takskärm 80cm Linne Vit

rating Inga omdömen
55-098

4 299 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Vackra Ellipse takskärm, från Watt & Weke, i metall och härlig textil som ger ditt hem en mysig känsla! Komplettera med en snygg texstilsladd och en bra ljuskälla i LED för komplett taklampa. Denna modell är gjord i tunt, vackert linnetyg med en vit finish.

Observera att det inte följer med någon lampsladd eller ljuskälla. Se passande förslag under "Tillbehör".

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Watt & Veke

Diameter (cm)
80 cm
Sockel
E27
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Linne