Tage Taklampa Vit Med Klarglas Större

Tage Taklampa Vit Med Klarglas

13-157

Ny

2 799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Superfina Tage taklampa från Pholc är en modern klassiker i vacker design och utförande av högsta klass! Kombinationen av metall och klarglas är verkligen tidlös och dess häftiga design gör att Tage passar i hemmets alla rum, så väl i vardagsrummet över soffbordet som i köket över köksbordet.

Tage taklampa i vitt har en matt finish och 9 snygga glober i klarglas.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du nio stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)45 cm
Höjd (cm)37 cm
Sladdlängd (m)1,2 m
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.