Tage Taklampa Vit med klarglas Större

Tage Taklampa Vit med klarglas

13-157

Ny

2 799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Vanliga frågor

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Tage Taklampa Vit med klarglas

Beskrivning

Superfina Tage taklampa i vit metall med 9 st klara glasglober. En riktig vinnare att ha i hemmet! Komplettera med någon av våra snygga ljuskällor i LED för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan.

Specifikationer

Diameter450mm
Höjd370mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1200 mm
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.