copy of Art Taklampa
  • −60%
  • Nyhet
copy of Art Taklampa
copy of Art Taklampa
  • copy of Art Taklampa
  • copy of Art Taklampa

Art Taklampa Skyltex

rating Inga omdömen
27-135

638 kr 1 595 kr Spara −60%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Fina Art taklampa från svenska varumärket Hallbergs - Lighting of Sweden, är en vacker taklampa som är gjord av mässingsfärgad metall. Designen är lekfull, modern och tidlös. Med kedja och takkopp i matchande färg är den enkel att placera, komplettera med en dekorativ ljuskälla och få en riktig blickfångare i ditt hem!  

Ljuskälla säljes separat, köp till en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Art ingår i en serie och finns även som bordslampa.

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
27 cm
Höjd (cm)
76 cm
Sladdlängd (m)
0,3 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Sladd och lampkontakt
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27

Hallbergs - Lighting of Sweden

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.