copy of Malou Takskärm 40cm
  • −60%
  • Nyhet
copy of Malou Takskärm 40cm

Malou Takskärm 40cm Svart Skyltex

rating Inga omdömen
27-132

400 kr 999 kr Spara −60%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Med fina Malou takskärm från välkända PR HOME får du en härlig taklampa i lyxigt sammetstyg. Låt Malou takskärm få hänga över soffbordet eller i sovrumstaket och sprida ett vackert ljussken i ditt hem! 

Malou finns i flera fina färger, välj din favorit ovan. Observera att priset endast inkluderar lampskärm, takupphäng med sladd och ljuskälla säljes separat. 

Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande ljuskällor och takupphäng under "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
40 cm
Höjd (cm)
38 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Montering
E27-ring
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Sammet

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne.