copy of Phärlig Takkrona
  • −50%
  • Nyhet
copy of Phärlig Takkrona

Phärlig Takkrona Svart Skyltex

rating Inga omdömen
27-109

848 kr 1 695 kr Spara −50%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Med fina Phärlig takkrona från Cottex får du en riktigt läcker taklampa som gör sig lika bra över matsalsbordet som över soffbordet.

Phärlig är en modern variant av en klassisk kristallkrona, med hela 1600 små, fina pärlor och vackert mönstrad metall är denna takkrona en riktig fullträff! Lampan har en matt finish och avger en stilren och elegant känsla.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en dekorativ ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Diameter (cm)
38 cm
Höjd (cm)
52 cm
Sladdlängd (m)
0,5 m
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Energiklass
A++-E
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Plast
Sockel
E27