copy of Da Vinci Taklampa Svart
  • −50%
  • Nyhet
copy of Da Vinci Taklampa Svart
copy of Da Vinci Taklampa Svart
copy of Da Vinci Taklampa Svart
  • copy of Da Vinci Taklampa Svart
  • copy of Da Vinci Taklampa Svart
  • copy of Da Vinci Taklampa Svart

Da Vinci Taklampa Svart Skyltex

rating Inga omdömen
27-108

1 425 kr 2 849 kr Spara −50%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Da Vinci taklampa är designad av Joakim Fihn för det svensktillverkande varumärket Belid. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid av högsta, svenska kvalitet. Och Da Vinci är inget undantag! Denna modell är gjord av metall med en vacker mattsvart finish och detaljer i blank krom.

Da Vincis specialdesignade lampskärm består av fyra lager som avger ett mjukt och väl avbländat ljussken. Denna taklampa gör sig riktigt bra över ditt matbord eller över soffbordet i vardagsrummet och blir en elegant och högkvalitativ inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
50 cm
Höjd (cm)
22 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 75W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Sladd och lampkontakt
Energiklass
A++-E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27