copy of Bling Taklampa 5L
  • −60%
copy of Bling Taklampa 5L

Bling Taklampa 5 lampor Skyltex

rating Inga omdömen
27-107

638 kr 1 595 kr Spara −60%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Härliga Bling taklampa, från Aneta Belysning, är en läcker taklampa med stomme i blank, kromfärgad metall och fem hängande bollar med prismor i akryl. 

Placera Bling taklampa 5L över soffbordet eller låt den hänga i ett, annars oupplyst, hörn i hall eller vardagsrum och sprida ett vackert ljus. Höjden på de fem bollarna reglerar du enkelt efter eget önskemål. Varje boll har en diameter på 10 cm och 1 meter lång kabel. 

Ljuskällor i Halogen, fem stycken á 33W, medföljer önskar du istället använda LED för låg energiförbrukning och lång livslängd säljes detta separat, se passande förslag under "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Specialmått (cm)
26 cm (takplatta)
Sladdlängd (m)
1 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
5xMax 33W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Krom
Material
Metall/Akryl
Sockel
G9