Asteria Mini Taklampa Antracit

rating Inga omdömen
26-776

2 099 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Stilrena taklampan Asteria Mini, från danska varumärket Umage, är en taklampa i modern, minimalistisk design. Asteria taklampa är designad av formgivaren Soren Ravn Christensen och är ett utmärkt exempel på tidlös dansk design.

Denna taklampa har en mörkgrå (antracit) finish och detaljer i borstad mässing på ovansidan. Asteria Mini har en diameter på 31 cm och är en perfekt taklampa som gör sig vackert singel över ett mindre köksbord eller i par över en köksö. 

Asteria har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Med sin ljusstyrka på 900 lumen (14W) får du en riktigt bra ljusstyrka och med sin färgtemperatur på 3000 kelvin avger den ett fint, varmvitt ljussken. Då ljuskällan är dimbar kan du enkelt justera ljusstyrkan med din LED-anpassade väggdimmer*.

Denna taklampa kan inte hängas på takkrok utan monteras genom att medföljande takbygel skruvas upp direkt i taket.

* Alla LED-anpassade väggdimrar är inte kompatibla med alla dimbara ljuskällor i LED.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Umage

Umage slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett bra utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! Umage har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. Umage's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Diameter (cm)
31 cm
Sladdlängd (m)
2,7 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
14 W
Ljusflöde (Lumen)
900 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
LED (A++ - A)
Garanti
2 år
Produktfärg
Antracit
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K
Livslängd
25000 h
Färgåtergivning
80Ra