Fina Avenue, från CO Bankeryd, är en stilren och modern taklampa. Med sin stomme i svart metall kombinerat med fem glasglober blir Avenue en tidlös inredningsdetalj i ditt hem. 

Denna taklampa har en diameter på cirka 43 cm och passar utmäkt över mindre runda matbord eller varför inte hängandes i vardagsrummet och låt Avenue taklampa skapa en mysig stämning. 

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du sju stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Diameter (cm)
43 cm
Höjd (cm)
40 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 6W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E14