Soul Plane Taklampa Svart/Rök
  • −20%
  • Nyhet
Soul Plane Taklampa Svart/Rök
Soul Plane Taklampa Svart/Rök
Soul Plane Taklampa Svart/Rök
  • Soul Plane Taklampa Svart/Rök
  • Soul Plane Taklampa Svart/Rök
  • Soul Plane Taklampa Svart/Rök

Soul Plane Taklampa Svart/Rök

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-393

863 kr 1 079 kr Spara −20%

(inkl. moms)

2019-09-27

Liknande produkter

Taklampan Soul Plane är en härlig taklampa i rökfärgat glas, från välkända By Rydéns. Det rökfärgade glaset avger en svart, spegelliknande finish och släpper genom ett vackert ljusflöde. 

Denna taklampa har en diameter på 18 cm vilket innebär att den är modellen mindre som passar utmärkt hängandes singel i ett annars oupplyst hörn, eller placera flera på rad över ett matbord eller öppen arbetsyta i köket.  

Soul Plane hängs direkt på takkrok och denna taklampa har 1,2 m svart, tvinnad kabel som enkelt kan justeras så att lampan hänger på önskad höjd. Glaset är handgjort vilket innebär att varje lampa är unik och att små luftbubblor kan förekomma som en del av lampans karaktär. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
18 cm
Höjd (cm)
26 cm
Sladdlängd (m)
1,2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 20W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart/Rök
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas
Sockel
G9

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.