Soul Plane Taklampa Svart/Rök

rating Inga omdömen
26-393

999 kr

(inkl. moms)

2020-01-14

Liknande produkter

Taklampan Soul Plane är en härlig taklampa i rökfärgat glas, från välkända By Rydéns. Det rökfärgade glaset avger en svart, spegelliknande finish och släpper genom ett vackert ljusflöde. 

Denna taklampa har en diameter på 18 cm vilket innebär att den är modellen mindre som passar utmärkt hängandes singel i ett annars oupplyst hörn, eller placera flera på rad över ett matbord eller öppen arbetsyta i köket.  

Soul Plane hängs direkt på takkrok och denna taklampa har 1,2 m svart, tvinnad kabel som enkelt kan justeras så att lampan hänger på önskad höjd. Glaset är handgjort vilket innebär att varje lampa är unik och att små luftbubblor kan förekomma som en del av lampans karaktär. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Diameter (cm)
18 cm
Höjd (cm)
26 cm
Sladdlängd (m)
1,2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 20W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart/Rök
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas
Sockel
G9