Kampanj! Ny Berga Taklampa Hisspendel Vit Större

Berga Taklampa Hisspendel Vit

26-387

Ny

Rabatten slutar om:

796 kr

inkl moms

995 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Berga taklampa, från välkända Markslöjd, är en klassisk hisspendel i vitlackerad metall med vit spiralkabel. En tidlös klassiker som passar perfekt över köksbordet! 

Denna taklampa hänger du direkt på takkrok och sladdens utdragbara funktion gör att du enkelt justerar vilken höjd du vill att lampan ska hänga på, från 0,8 m från taket till max 1,8 meter. De flera metallskärmarna i olika storlekar avger ett mjukt, avbländat ljussken. Ljuset sprider sig mellan skärmarna vilket gör att du får en riktigt fin ljusbild.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)40 cm
Höjd (cm)25 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.