Exklusiva taklampan Spin är designad av Tom Stepp för svenska varumärket Markslöjd. Denna taklampa har en skärm i vitlackerad metall och detaljer i stål. 

Denna taklampa hänger du enkelt direkt på takkrok och den 1,5 meter långa sladden justeras efter eget önskemål. Lampskärmens diameter är 38 cm och Spin är en taklampa som gör sig lika bra singel över ett köksbord som i par över en köksö. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Diameter (cm)
38 cm
Höjd (cm)
36 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27