Kampanj! Ny Planet Taklampa Krom Större

Planet Taklampa Krom

26-325

Ny

Rabatten slutar om:

1 836 kr

inkl moms

2 295 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Taklampan Planet är en modern taklampa i minimalistisk design. Med sin stomme i blank krom kombinerat med det opalvita bländskyddet avger Planet en näst intill svävande känsla! 

Skärmens diameter är 42 cm och du kan justera lampans hänghöjd efter eget önskemål från 40 cm från taket till 130 cm. Denna taklampa kan inte hängas på takkrok utan monteras genom att skruvas upp direkt i tak med medföljande u-bygel och ansluts med fast installation. 

Planet taklampa har inbyggd ljuskälla i LED på 24W och med en ljusstyrka på 1200 lumen får du ett riktigt bra ljus som gör att Planet passar bra över alla typer av bord, från matbord till arbetsbord eller varför inte över en köksö? Eftersom lampan är dimbar justerar du enkelt ljusstyrkan efter eget behov med din väggdimmer och med sin färgtemperatur på 3000 kelvin får du ett snyggt, varmvitt ljussken. 

Specifikationer

Diameter (cm)42 cm
Höjd (cm)134 cm
Effekt (Watt)24 W
Ljusflöde (Lumen)1200 lm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
DimbarJa
Färgtemperatur3000K
Spridningsvinkel120°

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.