Trumpet Taklampa Vit Glas

rating Inga omdömen
26-201

549 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 7-14 dagar

Liknande produkter

Fina Trumpet taklampa, från danska Nordlux, är en stilren taklampa i vitt glas med en metallring i stål på halsen. Denna taklampa har en diameter på 26 cm och passar utmärkt singel över ett mindre bord eller i par över en köksö eller öppen arbetsyta i köket.

Denna taklampa kan inte hängas på befintlig takkrok utan monteras genom att skruvas upp direkt i taket och ansluts med fast installation. Lampan har 2 meter lång sladd som enkelt justeras efter eget önskemål.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Diameter (cm)
26 cm
Höjd (cm)
35 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++ - C
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas/Metall
Sockel
E27
Glaskolv
Opal
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)