Aslak Taklampa Vit
  • −25%
Aslak Taklampa Vit
Aslak Taklampa Vit
  • Aslak Taklampa Vit
  • Aslak Taklampa Vit

Aslak Taklampa Vit

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
25-718

337 kr 449 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 7-14 dagar

Liknande produkter

Fina taklampan Aslak, från danska Nordlux, är en taklampa i vit metall med härlig, industriell design. Välj om du önskar hänga lampan riktad rakt ner eller vinkla den med hjälp av spännskruvarna som är placerade på ovansidan. 

Du hänger Aslak enkelt direkt på takkrok. Denna taklampa har en diameter på 20 cm och gör sig därför bra över ett mindre bord eller häng några på rad över en köksö. Den 3 meter lång kabeln gör att lampan är enkel att placera och sladdlängden justeras efter eget önskemål. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
20 cm
Höjd (cm)
25 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.