Ames Taklampa Svart
  • −25%
Ames Taklampa Svart
Ames Taklampa Svart
Ames Taklampa Svart
Ames Taklampa Svart
  • Ames Taklampa Svart
  • Ames Taklampa Svart
  • Ames Taklampa Svart
  • Ames Taklampa Svart

Ames Taklampa Svart

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
25-691

374 kr 499 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 7-14 dagar

Liknande produkter

Ames är en stilren och elegant taklampa från danska Nordlux. Gjord i metall med en svart finish och vit insida passar Ames perfekt över det mindre köksbordet eller i par över en köksö. 

Denna taklampa kan inte hängas på takkrok utan monteras genom att medföljande u-bygel skruvas upp direkt i taket. Lampan ansluts med fast installation. Med sin kabel på 3 meter är den enkel att placera i utrymme där du har högt i tak. Sladdlängden justeras efter önskemål om du önskar kortare sladd. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
30 cm
Höjd (cm)
34 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27
Isolationsklass
Klass I (Kräver jord)

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.