Air 73 Taklampa Nickel

rating Inga omdömen
25-167

3 499 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Vackra Air 73 från välkända, svenska varumärket, CARE OF BKRD är en snygg taklampa med unik och stilren design. Med sin läckra, blanka nickel finish och små, klara glaskupor är Air 73 inte bara en taklampa utan även en riktigt vacker inredningsdetalj.

Låt den hänga i ett fönster eller fritt från taket över matsalsbordet och få en verklig blickfångare i ditt hem! 

6 ljuskällor i LED medföljer. Dessa är på 1W styck, är dimbara och lyser i ett vacker, varmvitt ljus (2800 K). Önskar du starkare ljuskällor går det bra att använda andra, max 10W st. Förslag på starkare ljuskällor finns under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
73 cm
Höjd (cm)
25 cm
Djup (cm)
7 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
6x1W
Spänning (Volt)
230V AC / 12V (Inbyggd transformator)
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Nickel
Färgkategori
Krom
Material
Metall/Glas
Sockel
G4
Färgtemperatur
2800K

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!