Ny Air 73 Taklampa Nickel Större

Air 73 Taklampa Nickel

25-167

Ny

3 499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vackra Air 73 från välkända, svenska varumärket, CARE OF BKRD är en snygg taklampa med unik och stilren design. Med sin läckra, blanka nickel finish och små, klara glaskupor är Air 73 inte bara en taklampa utan även en riktigt vacker inredningsdetalj.

Låt den hänga i ett fönster eller fritt från taket över matsalsbordet och få en verklig blickfångare i ditt hem! 

6 ljuskällor i LED medföljer. Dessa är på 1W styck, är dimbara och lyser i ett vacker, varmvitt ljus (2800 K). Önskar du starkare ljuskällor går det bra att använda andra, max 10W st. Förslag på starkare ljuskällor finns under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)73 cm
Höjd (cm)25 cm
Djup (cm)7 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)6x1W
Spänning (Volt)230V AC / 12V (Inbyggd transformator)
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgNickel
FärgkategoriKrom
MaterialMetall/Glas
SockelG4
Färgtemperatur2800K

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.