Ny Bell Takskärm 22cm Mönstrad Större

Bell Takskärm 45cm Mönstrad

25-155

Ny

1 799 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/08/09

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Med fina Bell takskärm från välkända PR HOME får du en härlig taklampa i bomullstyg. Låt Bell takskärm få hänga över soffbordet eller i sovrumstaket och sprida ett vackert ljussken i ditt hem!

Det medföljer ett vitt takkuphänge till denna lampskärm. Önskar du hellre ett med textilkabel hittar du detta under "Köp Till". 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)22 cm
Höjd (cm)16 cm
MonteringE27-ring
Garanti2 år
ProduktfärgMönstrad
FärgkategoriMultifärgad
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTextil

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.