Bell Takskärm 45cm Mönstrad

rating Inga omdömen
25-155

1 799 kr

(inkl. moms)

Tillfälligt slut i Lager

Meddela mig när produkten är tillgänglig

Med fina Bell takskärm från välkända PR HOME får du en härlig taklampa i bomullstyg. Låt Bell takskärm få hänga över soffbordet eller i sovrumstaket och sprida ett vackert ljussken i ditt hem!

Det medföljer ett vitt takkuphänge till denna lampskärm. Önskar du hellre ett med textilkabel hittar du detta under "Köp Till". 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
22 cm
Höjd (cm)
16 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Mönstrad
Färgkategori
Multifärgad
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Textil

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne.