Kampanj! Ny Ocean Taklampa Opalglas Matt Större

Ocean Taklampa Opalglas Matt Skyltex

24-916*

Ny

1 500 kr

inkl moms

2 999 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Ocean taklampa är designad av Joakim Fihn för välkända varumärket Belid. Ocean är en taklampa gjord helt i opalvitt glas med en matt finish. Dess spännande design med sin organiska form gör att lampan avger ett nytt intryck från varje vinkel. Denna vackra taklampa i glas är tillverkad av Belid i svenska kuststaden Varberg. Här går design och kvalitet hand i hand och du får en taklampa i högsta kvalitet och stilren design. 

Det vita glaset släpper genom en vacker ljusbild och Ocean gör sig lika bra ensam över ett sidobord som i par över ett större matsalsbord. Du hänger den direkt på takkrok och den 2 meter långa sladden justerar du enkelt efter eget önskemål.

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)32 cm
Höjd (cm)40 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.